Meld u aan bij de Paramedische Schouderkliniek

Inschrijven fysiotherapie in Haarlem

U kunt zich via de site eenvoudig inschrijven bij de Paramedische Schouderkliniek. Vul hiernaast het inschrijfformulier in en wij nemen vervolgens contact met u op om een eerste afspraak in te plannen. Natuurlijk kunt u zich ook telefonisch inschrijven via 023 526 09 09. Als wij onverhoopt de telefoon niet kunnen beantwoorden spreekt u dan duidelijk en langzaam uw naam en tel nummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Eerste consult

Laat de pijn niet regeren! Onze schouderspecialisten helpen u snel van de pijn af

Wij verwachten u minstens 5 minuten voor aanvang. U bent van overheidswege verplicht tijdens het eerste bezoek uw zorgpas en een geldig identiteitsbewijs te tonen. Na inschrijving via het hiernaast getoonde formulier. We verzoeken u vriendelijk deze korte vragen in te vullen en terug te sturen voor aanvang van het eerste consult.

Huisregels

Wij verzoeken u in ieder geval bij het tweede en volgende consult een handdoek mee te nemen. Probeert u 5 minuten voor aanvang van een consult aanwezig te zijn. Vergeet u niet bij verhuizing uw nieuwe adres aan ons door te geven. Mocht u onverhoopt uw afspraak willen verzetten doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren. Wanneer u niet tijdig de afspraak afzegt zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van het consult alsnog in rekening te brengen. We vertrouwen op uw begrip in deze.

Meenemen naar uw eerste consult

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Uw zorgpas
  • Het ingevulde vragenformulier

Vraag het aan onze fysiotherapeuten

Wat uw (schouder) klacht ook is, wij behandelen deze effectief.

* verplicht veld.