Raadpleeg uw zorgverzekering

Kosten en Vergoeding

Wij hebben met alle verzekeraars in het verleden een contract afgesloten, wij zullen dit ook in de toekomst blijven doen mits de zorgverzekeraar redelijk blijft . De tarieven zijn verschillend en lopen per verzekeraar uiteen. Het is dan ook van groot belang goed uw zorgverzekering te bestuderen om inzicht te krijgen in uw aanvullende verzekering en wat u vergoed krijgt. In de regel krijgt u het hele bedrag vergoed.

Tarieven 2019

Ofwel wanneer geen recht meer op aanvullende verzekering of wanneer geen aanvullende verzekering

Code Omschrijving Bedrag
1000 Reguliere Zitting Fysiotherapie € 35,00
1001 Reguliere Zitting Fysiotherapie aan huis € 50,00
1200 Reguliere Zitting Manuele Therapie € 50,00
1201 Reguliere Zitting Manuele Therapie aan huis € 65,00
1864 Screening en intake en onderzoek € 60,00
1870 Intake en onderzoek na verwijzing € 60,00
1871 Intake en onderzoek na verwijzing aan huis € 75,00
1920 Telefonische zitting € 12,50
1005 No show € 27,50
1400 Eenmalig Fysiotherapeutisch Onderzoek € 60,00

Het gebruik van onze fitnessruimte kost 25 euro per maand. Fitness wordt niet gedekt door uw zorgverzekering. Voor behandelingen waarbij Shockwave therapie geadviseerd en nodig is wordt 30 euro extra in rekening gebracht. Deze extra kosten worden niet gedekt door uw zorgverzekeraar. U krijgt hiervan einde maand een nota. Echo onderzoek is gratis en maakt onderdeel uit van ieder schouder onderzoek. Bij gebruik van ESWT is echo onderzoek  bij iedere behandeling nodig om de plaats delict goed te kunnen bepalen.

Zorgverzekering

Uw behandeling wordt enkel door de basisverzekering betaald als het een chronische aandoening betreft. De eerste 20 behandelingen (bij een chronische aandoening) worden  gedekt door uw aanvullende verzekering als u deze heeft, en deze ook de eerste 20 behandelingen dekt. Deze aanvullende verzekering dient u voor dat de behandeling start, goed te bestuderen. Het aantal behandelingen die vergoed worden verschilt per verzekeraar en aanvullende keuze die u einde jaar heeft gemaakt. Als het een niet chronische aandoening betreft, dit zal bij ons in 90 % van de gevallen zo zijn, dan worden deze behandelingen gedekt door uw aanvullende verzekering als u deze dus heeft afgesloten. Heeft u enkel een basisverzekering dan zullen alle behandelingen (tenzij er dus sprake is van een chronische aandoening) privé in rekening worden gebracht.

Niet verzekerd?

Als u niet verzekerd bent of besluit de behandeling zelf te betalen dan wordt voor fysiotherapie 30 en voor manuele therapie 40 euro in rekening gebracht. Voor een eenmalig consult; onderzoek en analyse van uw schouderprobleem  en behandelvoorstel of een second opinion wordt 55 euro in rekening gebracht.

Vraag het aan onze fysiotherapeuten

Wat uw (schouder) klacht ook is, wij behandelen deze effectief.

* verplicht veld.