Hoe heeft u uw behandeling ervaren?

Uw mening is van grote waarde

De Paramedische Schouderkliniek vindt het uitermate belangrijk om de ervaringen van patiënten continu te monitoren. Uw mening is voor ons van grote waarde. Graag vragen wij u om in 2 minuten onze online vragenlijst in de vullen via het hiernaast getoonde formulier.

Alvast hartelijk dank voor het delen van uw mening!

Vind ons leuk op facebook!

De wereld om ons heen veranderd sneller dan ooit tevoren en ook de sociale media rukken op en nemen steeds meer van onze tijd in beslag. Wij willen en moeten mee in deze wereld en doen dat met plezier. Dit doen wij met name om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Uw mening over onze praktijk is dan ook voor ons van groot belang.

Blijf op de hoogte

Mocht u op de hoogte willen blijven van onze praktijk en de nieuwste ontwikkelingen op schoudergebied dat kunt u vrienden worden op onze facebook pagina, dat zouden wij heel prettig vinden. Wij kunnen via deze weg snel veranderingen en verbeteringen binnen onze praktijk met u delen.

Klik op het facebooklogo en Like de Paramedische Schouderkliniek!

Deel hier uw mening over de Paramedische Schouderkliniek

U kunt vrijwillig uw contactgegevens opgeven. Vanzelfsprekend kunt u ook anoniem uw reactie plaatsen. Uw mening stellen we zeer op prijs om zo de kwaliteit van onze dienstverlening steeds verder op u af te kunnen stemmen.

Hoe bent u bij ons terechtgekomen?

* verplicht veld.