Onze schouderspecialisten hebben uw oplossing

Schouder behandelingen

Om bewegingsbeperking en pijnklachten op te lossen gaan wij graag met u in gesprek over uw specifieke situatie. Op basis van uw klachten, situatie, leeftijd en de ernst van uw aandoening kunnen wij met onze ervaring een behandelprogramma voor u samenstellen. Bij elke klacht of aandoening hoort een behandelprogramma op maat. Gedegen onderzoek en analyse van uw probleem geeft ons goed zicht op de mogelijkheden.

Blijf bewegen, versnel functieherstel

Hoewel na blessures, als een schouder uit de kom of een luxatie van het AC gewricht, de pijn het niet altijd toestaat, is een eerste advies om de schouder te blijven bewegen. Om relatief snel functioneel herstel te verkrijgen of een frozen shoulder te voorkomen is het van belang gecontroleerd onder supervisie en begeleiding van een paramedisch schouder specialist de schouder in beweging te houden.

Combineer behandeling met oefeningen

Om de pijn te beperken of zelfs te doen verdwijnen is een combinatie van behandeling en een thuisoefenprogramma vaak wenselijk. Om tot een juiste behandeling voor uw schouder te komen nodigen wij u graag uit om u in te schrijven bij de Paramedische Schouderkliniek Haarlem. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via een van de reactieformulieren.