Schouderspecialisten

Over Paramedische Schouderkliniek

De Paramedische Schouderkliniek Haarlem is een specialistische manuele- en fysiotherapiepraktijk. Door middel van persoonlijke begeleiding en behandelingen, adviseren en helpen wij u graag op weg naar uw herstel.

Het pand

Karakteristiek pand met eigen fitnessruimte

De praktijk bevind zich in een pand uit 1910, dat in 2012 volledig is gerenoveerd. Het pand telt 3 verdiepingen. De entree is geschikt voor rolstoelen. Binnen wordt het voor rolstoelen moeilijker echter het is mogelijk beneden het onderzoek en de behandeling te doen. Op de begane grond bevindt zich onze sportschool (fitnessruimte) waar in totaal 13 stations te vinden zijn voor krachttraining van het hele lichaam en elk gewricht en spiergroep. De wachtkamer bevind zich ook hier na binnenkomst direct rechts, hij is ruim en voorzien van 6 comfortabele stoelen en een grote leestafel met voor ieder wat wils. Het ruime toilet bevind zich in de gang en is voorzien van een verhoogd toilet en een opsta beugel voor ouderen en minder validen.

Persoonlijke behandeling

Uiteraard kan informatie op de site nooit een consult of behandeling vervangen. Pijnklachten en bijbehorende behandelingen zijn zeer persoonlijk. Wij ontvangen u dan ook graag in onze Schouderkliniek in Haarlem. Stel uw vraag in het reactieformulier hiernaast. Of schrijf u in via de onderstaande link.

WelDoen – alles om u beter te voelen

Als u niet verzekerd bent of besluit de behandeling zelf te betalen dan wordt voor fysiotherapie 30 en voor manuele therapie 40 euro in rekening gebracht. Voor een eenmalig consult; onderzoek en analyse van uw schouderprobleem  en behandelvoorstel of een second opinion wordt 55 euro in rekening gebracht.

Galerij foto's

Vraag het aan onze fysiotherapeuten

Wat uw (schouder) klacht ook is, wij behandelen deze effectief.

* verplicht veld.