Uw schouderspecialist

Rob Boonstra

Rob Boonstra is geboren in 1961 te Utrecht. Gespecialiseerd in: Diagnostiek en Onderzoek en behandeling van de Schouder alsmede Nek/Arm klachten. Afgestudeerd aan de Hoge School Midden Nederland in 1984. Fysiotherapeut BIG en KNGF geregistreerd, aangesloten bij het KNGF.

Manueel therapeut

Gediplomeerd/geregistreerd Manueel Therapeut Maitland methode en aangesloten bij het NVMT. NSA geregistreerd, opleiding Dr. J.D. Stenvers Groningen. Al 30 jaar ervaring in de diagnostiek, analyse én behandeling van schouder-pathologie.

Echografie

Gespecialiseerd in schouder diagnostiek en analyse

Gespecialiseerd in schouder diagnostiek en analyse. Echografist sinds 2005 met erkende opleiding en master degree schouder-echografie, Fysus communications onder leiding van Richard Geryszewski.

Paramedische schouderspecialist

Rob Boonstra is werkzaam in en mede eigenaar van de Paramedische Schouderkliniek Haarlem. Daarnaast was hij een dagdeel per week werkzaam als Paramedisch Schouderspecialist in het Spaarne ziekenhuis, met hoofdlocatie Hoofddorp en Transpaarne in Heemstede, onder leiding van de Orthopeed Dr. A. van Noort en zijn team. Aldaar was Rob onderdeel van het schouder-barbotage-team van het Spaarne ziekenhuis.

De Paramedische Schouderkliniek

Wij heten u graag welkom bij de Paramedische Schouderkliniek. Maak kennis met Rob Boonstra en zijn collega's voor expertise op schoudergebied! 

Vraag het aan onze fysiotherapeuten

Wat uw (schouder) klacht ook is, wij behandelen deze effectief.

* verplicht veld.